Rólunk mondták

“A testápolóért teljesen odavagyok! Daninak már nem száraz a keze. Nekem pedig volt a mellkasomon két nagyobb folt, ami iszonyú száraz volt és már véresre kapartam, fájt. Nos az kb. 1 hét alatt eltűnt, pedig régóta megvolt. Szóval nagyon szépen köszönöm!"

Nagy Dorottya

Vásárló

“Attilával történt egy baleset, 80 öltéssel varrták össze a sebeket. A kórházi megfigyelés után elkezdte használni a Colway Természetes Kollagén Platinumot. A gyógyulási folyamat rendkívül felgyorsult, melyen a kezelőorvos is meglepődött."

Attila felesége

Vásárló

“29 évesen sajnos már láthatóak a szemkörnyéki ráncaim. Sokféle szemránckrémet kipróbáltam már - hiába. 3 hete rendeltem egy Szemkörnyék Ápoló Elixírt és nagyon elégedett vagyok. Könnyű felkenni, kellemes, kicsit hűsítő érzés, és ami a legjobb: csökkentek a ráncaim!"

H. Edit

Vásárló

“Én múlt év őszén kezdtem a használatát a Colvita kapszulával. Kúraszerűen alkalmazva először fél évig szedtem napi 2 kapszulánként. Majd 2 hónapot kihagyva újra szedem ... Tapasztalat: Eddigi évek során (kb. 3 évvel ezelőttig) híztam-fogytam, híztam-fogytam ... Mivel a kötőszöveteim és a bőröm is nagyon gyenge, ezért striás lettem a mellemen, hasamon, karomon, combomon ... Most ott tartok, hogy már csak a mellemen látszik minimálisan. A masszőröm, akihez néha napján eljutok, az első turnus..."

Filcsik Henriette

Atelo termék család 5 terméket találtam.

 • A revitalizáló arcpermet vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag termék, mely biztosítja az optimális anyagcsere folyamatokat a bőrben és az egyensúlyt az optimalizált celluláris folyamatoknak. Maximalizálja az arcbőr kollagén felvevő és megtartó képességét.

  11 450 Ft‎
 • A kozmetikai ipar legújabb csodája 3 féle kollagénnel, folyékony selyemmel, és arannyal a még fiatalabb arcért!

  23 900 Ft‎
 • Az MC2 egy 24 órás krém, melyben egyesül a biomimetika és a háromtípusú kollagén, és arany egy folyadékkristályos szerkezetbe zárva, így hidratál, regenerál, csökkenti a meglévő bőrtörések mélységét. Keringésjavító hatása enyhe hűsítő érzettel párosul, segítve az üde, egészséges bőrszín kialakulását. 

  20 500 Ft‎
 • Tisztít, hidratál és tonizál egyben   Gyorsan és produktívan távolítja el a bőrről a legmakacsabb szennyeződéseket, akár a vízálló sminket is anélkül, hogy kiszárítaná a bőrfelszínt. Használatával a bőr tiszta, selymes, hidratált lesz és érezhetően puha. 300 ml

  7 200 Ft‎
 • A Golden Line ATELO a COLWAY új kivételes kozmetikuma olyan különleges nők számára, akik értékelik a termékek precíz alkalmazkodását a bőr szükségleteihez.   Az Atelomaszk egyesíti a krémet és egy maszkot, amely éjszaka segíti a bőrt ragyogóvá válni.  Elsősorban modern és érett nők számára tervezték, akik tudatában vannak bőrük szükségleteinek és az...

  19 900 Ft‎
Mutat 1 - 5 / 5