A férfiak is néznek tükörbe

A férfiak is néznek tükörbe

Avagy mit tegyen, hogy vonzó és sármos legyen!

Amikor a szépségről és szépségápolásról beszélünk, mindenki elsősorban a hölgyekre gondol, megfeledkezünk a férfiakról, pedig az ő bőrük is pont annyi figyelmet és törődést érdemel, mint a nőké.

Az erősebb nem tagjaitól is elvárás, hogy megjelenésük kifogástalan, ápolt legyen. A férfiak bőrén is jelennek meg bőrhibák, a kor előre haladtával szarkalábak, majd ráncokká alakulnak, a kézfejen is látható nyomokat hagy a kor, és ekkor jön a felismerés: valamit tenni kell, de mit, hogyan és hol? Ne gondoljuk, hogy a kor függvénye az ápoltság és a sárm!

Egyre inkább elterjedt, hogy a férfiak kozmetikába, pedikűröshöz járnak, és nem idegen, hogy ránctalanító arckrémet, arclemosót, ajakápolót használjanak. Az első találkozás alkalmával – legyen az akár üzleti, baráti vagy randevú –, fontos az összkép.

Nem csak a jól megválasztott ruha, hanem az illat, a kézfogás is sok mindent elárul. Nem mindig a szépség számít, sokkal inkább az ápoltság! A férfiak bőre más, mint a nőké, ezért számukra eltérő kozmetikai kezelések és termékek ajánlottak. A férfiak bőre vastagabb, mint a nőké ezért később látszanak az öregedés jelei, ám a ráncok jobban rögzülnek. Bőrük zsírosodásra hajlamosabb, tágabbak a pórusok. A megelőzés fontos lépés számukra. Ma már a férfiaknak is fejlesztettek, illatanyag mentes, természetes alapú ápoló
szereket.

Egyszerű a használatuk és nem gondolják, hogy hiába való időtöltés. Nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű és természetes összetételű termékeket használjanak, rendszeresen. Ne csak akkor mikor már „ég a ház”! Természetesen vannak S.O.S. megoldások, azt bízzuk szakemberre, de ha már nála jártunk kérjünk tanácsot az otthoni bőrápolásra. Lépésről lépésre haladva, a napi arctisztítás elengedhetetlen, mert a szennyeződések eltömítik a pórusokat, színtelenné válik a bőr, és a hidratáláshoz, regeneráláshoz fontos hatóanyagok nem tudnak a megfelelő bőrrétegbe jutni. Tipp: hal kollagénes arclemosó szérum napi használata, és korall őrleményes bőrradír heti alkalmazásával már nagy lépést tettünk a szép, üde bőrért. A borotválkozás sem lesz nyűg, mert nyugtatja, hűsíti az irritált bőrt a jó minőségű hal kollagén. Gyorsan felszívódó arckrém javasolt a megtisztított bőrre, javítja a hidratációt, ami a ráncok kialakulását megelőzi. A szemkörnyéki duzzanat, sötét karika, ráncok sem kerülik el a férfiakat. Tehetnek ellene, a megfelelő hal kollagén szemszérum és elixír használatával.  Legyen a napi rutin része, a fürdőszoba kelléke a Colway Force For Man termékcsalád!

Címkék: Férfi arcápolás