A férfiak bőrét sem kíméli a nyári napsugár

A férfiak bőrét sem kíméli a nyári napsugár

Kedves urak, ha már csokibarnára sültek a nyári napsütésben, és nem gondoltak a bőrük védelmére,  pótolják  megfelelő ápolással.

Kétségtelen, hogy a divat és a testápolás időnkén vitát vált ki férfikörökben, de ne feledjük, a jól ápoltság fontos és vonzó tényező a nők szemében. Ráadásul a környezeti ártalmak, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, az állandó stressz éppúgy rossz hatással vannak a férfiak bőrére, mint a nőkére. Ha másért nem, egészségük érdekében a férfiaknak sem árt oda figyelni a megfelelő bőr- és hajápolásra minden korosztályban.

Sok férfi szeret a napon sütkérezni, kertészkedni, horgászni vagy a vízi sportok szerelmese, de nem szeretik, ha napkrémtől ragad a testük. Most, a nyár végéhez közeledve az erős napsütés roncsoló hatását helyre kell állítani. Gondolni kell a megfelelő táplálásra, hidratálásra, a kor látható jeleinek késleltetésére. Természetes hatóanyagú, kifejezetten férfiaknak szánt készítményekkel, a Colway Force For Men termékcsalád az  ideális választás.

A legtöbb férfi mindennapos tevékenysége a borotválkozás, ami alaposan igénybe veszi az arc bőrét. Életszerű az arc megtisztítása borotválkozás előtt, de nem elegendő a tiszta víz, praktikus és egyben kíméletes a Colway Arclemosó Zselé. Figyeljünk a mindennapi hidratálásra, megelőzi a ráncok kialakulását.

A Force For Men hidratáló krém üde, fiatalos bőrt biztosít minden korosztály számára. Az erős napsugarak nem csak a bőrt, a hajat is károsítják. A halkollagén tartalmú sampon és Force For Men hajformázó regenerálja a hajat. Több kollagén, kevesebb ránc! Kedves urak, ne higgyék, hogy a szépségápolás, luxus csak a hölgyek kiváltsága! Egy üde, ápolt, mosolygós arc látványa mindenkit örömmel tölt el. A fiatalos külső magabiztossá tesz. Mire vágynak az urak? Szép autó, gyönyörű hölgy.

És mire vágynak a hölgyek? A szép autó ajtaját egy ápolt, sármos úr nyissa ki!