Legyél Te is Colway Halkollagén Partner!


A Colway Hungary Kft a természetes HALKOLLAGÉN forgalmazója. 

Szeretettel várjuk kozmetikusok, masszőrök, fodrászok jelentkezését, akik megismernék, szalonjukban használnák és forgalmaznák a halkollagén termékeket.

A Colway termékek világszerte nagy sikert aratnak a szépségipari szakemberek új kedvenc terméke.

Miért érdemes csatlakoznod?

- a termékeknek rendkívül gazdaságos a használhatóságuk

- nincs minimum megvásárolandó készlet elvárás

- nincs minimum készleten tartandó készlet elvárás

- a kezelések után azonnali eredmény (boldog ügyfél)

- új ügyfeleket hoz Neked a halkollagén

- folyamatos kapcsolat és támogatás

- megbízható, vidám csapat

A Lengyel Colway cég kiváló szakemberei által kifejlesztett, prémium kategóriájú, koncentrált, természetes hatóanyag tartalma és a halkollagén miatt óriási hatékonyságot érhetsz el, rövid idő alatt.

A Lengyel és Amerikai kutatók folyamatos innovatív munkájának köszönhető a fejlődés, a megújuló termékek sora. A halkollagén alapú termékeink bőrgyógyászok által folyamatosan tesztelt. Kóser minősítéssel rendelkezik, melyet minden évben felülvizsgálnak.

A Colway sikerének titka

Kozmetikai szempontból fontos, hogy nem okoz allergiát, bioorganikus, hipoallergén termék, nem tartalmaz tartósítószert.

A hidratáció maximális megőrzését, a bőrhibák eltüntetését, a természetes halkollagén mellett, gondosan válogatott gyógynövények biztosítják

A halból kinyert kollagén az alaptermék, mely képes bejut és beépül a bőr mélyebb rétegeibe a hármas Hélix formulának köszönhető.

Könnyen felszívódik, nem ragad, nem hagy foltot, nem csillog a bőrön.

Partnereink visszajelzése nagyon pozitív, ami az elégedett vendégek véleményét is tükrözi.

A halkollagén alapanyagú kozmetikumok illatanyag mentesek, ezért a férfiak is szívesen használják. Elegáns csomagolása felhívja magára a figyelmet, jól mutat a kozmetikában.

Csatlakozz hozzánk!

Ha szeretne Partnerünk lenni, használni és forgalmazni, egy különleges és kiváló minőségű újdonsággal meglepni vendégeit, bővebb információért keressen bennünket telefonon

(+36 30 969 9920) vagy e-mailben (rizner.hedvig@colway.hu)!

A jelentkezésed után időpontot egyeztetünk, majd személyesen bemutatjuk a Colway hatásait egy kezelés során a saját kozmetikádban.

Legyél Te az első és egyetlen a településeden!

Várjuk jelentkezésed!

Regisztrációhoz kattints: IDE!